Breaking news

Slot onthult contractverlenging: 'De clausule voor volgend jaar ligt eruit'

Slot onthult contractverlenging: 'De clausule voor volgend jaar ligt eruit'

26-05-2023 14:14 Laatste update: 15:10
1

Arne Slot heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot 2026. De trainer van Feyenoord verlengt zijn huidige contract met één jaar en heeft de clausule van volgende zomer uit zijn contract laten halen. 

Slot spreekt vrijdag op het persmoment over zijn nieuwe verbintenis "Nog één jaar extra, dus twee jaar vanaf nu. Laat ik zo zeggen: de clausule van volgend seizoen is eruit, maar of ik nu weer alle details van mijn contract moet delen... er is voor volgend jaar geen clausule. Het is bijna gek dat ik dat moet vertellen."

De trainer noemt zijn redenen om te verlengen bij Feyenoord. "Er zijn meerdere redenen om tot die keuze te komen. Onder meer het spelen van de Champions League, de fantastische staf en spelers en dat je het privé naar je zin hebt. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen de komende twee seizoenen."

Feyenoord wilde voor het kampioenschap al in gesprek met Slot voor een verlenging, maar de trainer wilde daar niet aan. "Een week of zes voor het einde van de competitie kwam Dennis te Kloese bij me om te spreken over een verlenging. Ik heb altijd de reactie gegeven: ik reageer pas als we kampioen worden. Die ruis mocht er absoluut niet zijn. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, die hebben zich gemeld. Ik zal geen namen noemen. Daar heb ik ook ná het seizoen gesprekken mee gevoerd."