Nieuws

'Grote goed nieuws show voor Feyenoord: 'waarschijnlijk' blijft steunpilaar'

'Grote goed nieuws show voor Feyenoord: 'waarschijnlijk' blijft steunpilaar'

25-05-2023 12:34
1

Kort nadat Arne Slot heeft aangekondigd ook volgend jaar de hoofdtrainer van Feyenoord te zijn, is er nog een mooi nieuwtje voor de Rotterdammers. Volgens het Algemeen Dagblad volgt Sebastian Szymanski 'naar alle waarschijnlijkheid' het voorbeeld van zijn oefenmeester.

Aanvankelijk werd gedacht dat het niet mogelijk was om Szymanski langer dan één jaar in De Kuip te houden. De Pool werd voor één seizoen gehuurd van Dinamo Moskou met een optie tot koop van tien miljoen euro. Dat lijkt te gortig voor de Stadionclub, maar het is iets waar ze zich geen zorgen meer over hoeven te maken. Onlangs bracht de FIFA naar buiten dat de regelgeving voor spelers die in Rusland en Oekraïne spelen met één jaar wordt verlengd.

De ochtendkrant meldt niet direct of Feyenoord Szymanski nog één jaar wil huren of definitief kopen, maar wel dat hij 'naar alle waarschijnlijkheid' blijft. De Pool gaf onlangs via zijn zaakwaarnemer aan op zijn plek te zitten in Rotterdam en bereikte ook al een persoonlijke overeenstemming voor een langer verblijf in de havenstad.

Ook zijn er twee spelers die naar alle waarschijnlijkheid vertrekken bij Feyenoord. Er wordt rekening gehouden met een vertrek van Orkun Kökcü en ook Oussama Idrissi, die wordt gehuurd van Sevilla, keert naar alle waarschijnlijkheid terug naar Zuid-Spanje.