Nieuws

Sangaré 'ziedend' over vertrek Van Nistelrooij: 'Is woedend in zijn auto gestapt'

Sangaré 'ziedend' over vertrek Van Nistelrooij: 'Is woedend in zijn auto gestapt'

25-05-2023 11:29

De selectie van PSV is in twee kampen verdeeld door het vertrek van Van Nistelrooij, maar van Ibrahim Sangaré is bekend in welk kamp hij zit. De Ivoriaan is woedend naar zijn auto gestormd toen hij hoorde dat de oefenmeester vertrok.

Algemeen directeur Marcel Brands ontkende woensdagmiddag tijdens de persconferentie nog dat er na één gesprek met spelers nog een keer door een groep van de selectie geklaagd is bij de directie, maar volgens ESPN zouden sommige spelers wel degelijk ontevreden zijn. Daar is Sangaré er duidelijk niet één van.

"Die zijn er. Xavi Simons is niet de minst belangrijke speler van PSV en hij is helemaal niet blij met het vertrek van Van Nistelrooij", begint Milan van Dongen bij het programma VoetbalPraat op ESPN: "We kregen ook te horen dat Sangaré boos De Herdgang verliet."

"Hij had geen idee wat er allemaal aan de hand was. Hij was woedend en is in zijn auto gestapt. Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen. Die was ook ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden", klinkt het.