Breaking news

Groot nieuws: Tottenham vangt bot, Arne Slot blijft bij Feyenoord

Groot nieuws: Tottenham vangt bot, Arne Slot blijft bij Feyenoord

25-05-2023 08:57 Laatste update: 09:36
12

Arne Slot blijft voorlopig bij Feyenoord, meldt Voetbal International. De trainer blijft sowieso nog een seizoen bij de Rotterdamse club met een opgewaardeerd contract en gaat de Champions League in met de club. 

Slot spreekt donderdag na de gesprekken met Feyenoord en zaakwaarnemer Rafaela Pimenta onder meer met het Algemeen Dagblad over het genomen besluit. "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd", meent de trainer.

"Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging. Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord."

De trainer van Feyenoord leek hard onderweg naar Tottenham Hotspur, maar de Noord-Londense club moet nu verder zoeken naar een manager. Slot werd dit seizoen met afstand landskampioen van de Eredivisie en schopte het tot de kwartfinale van de Europa League. De assistenten van Slot blijven eveneens aan. Volgens VI was een overgang 'erg dichtbij', maar heeft de trainer zelf besloten in Rotterdam te blijven.