Nieuws

Van Nistelrooij klaar in Eindhoven: dit is de zaakwaarnemer van de trainer

Van Nistelrooij klaar in Eindhoven: dit is de zaakwaarnemer van de trainer

25-05-2023 07:51

Ruud van Nistelrooij kondigde woensdag op verrassende wijze aan te stoppen als hoofdtrainer van PSV. De 46-jarige Nederlander kan in de zomer wellicht al elders aan de slag, maar wie is eigenlijk de zaakwaarnemer van de oud-spits? VoetbalNieuws zocht het uit. 

Van Nistelrooij zit al sinds zijn spelerstijd bij het makelaarsbedrijf Juzzt Football, waar eigenaar en oprichter Rodger Linse al jaren met de scepter zwaait. Het makelaarsbedrijf uit Den Haag regelt onder meer de zaken van Karim Rekik, Bruno Martins-Indi, Vito van Crooij en het 41-jarige icoon van Real Betis, Joaquin. Linse is goed bevriend met Van Nistelrooij en regelt al jaren de zaken van de oud-speler, die tegenwoordig als trainer werkt. 

In het verleden was Juzzt Football onder meer verantwoordelijk voor de zaken van Moussa Dembélé, Nigel de Jong, Royston Drenthe en Jan Vertonghen. Oud-voetballer Santi Kolk is sinds 2014 werkzaam als zaakwaarnemer bij het bedrijf. 

Het vertrek van Van Nistelrooij sloeg woensdag als een bom in bij PSV, die assistent Fred Rutten het seizoen laten afmaken. Zowel Rutten als André Ooijer, die zijn vertrek eerder dit seizoen al bekendmaakte, vertrekken na het seizoen echter ook uit Eindhoven.