Breaking news

'Slot dicht bij persoonlijk akkoord met Tottenham; Spurs-voorzitter doet beloftes'

'Slot dicht bij persoonlijk akkoord met Tottenham; Spurs-voorzitter doet beloftes'

24-05-2023 21:11 Laatste update: 21:19

Arne Slot zou dicht bij een persoonlijk akkoord met Tottenham Hotspur zijn. Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham Hotspur, zou de Feyenoord-coach al hebben beloofd dat hij een transferdeal met de Rotterdammers gaat bereiken.

Dat meldt Pete O’Rourke, journalist van Football Insider woensdagavond, sprekende over onderhandelingen die spoedig verlopen. Bovendien zouden de Londenaren bereid zijn om Slot de volledige controle te geven over het transferbeleid en de invulling van zijn technische staf.

Eerder op de dag bracht Rafaela Pimenta, Slots zaakwaarneemster, een bezoek aan De Kuip om te praten over een mogelijk vertrek van de succescoach. RTV Rijnmond meldde dat de oefenmeester had aangegeven graag naar de Spurs te willen vertrekken, ondanks het riante salaris dat hem bij Feyenoord wordt geboden. De Stadionclub heeft een sterke onderhandelingspositie gezien zijn doorlopende contract, maar toch gaat er verder onderhandeld worden. Donderdag staan de volgende gesprekken op het programma.

Feyenoord werd op 14 mei voor de zestiende keer in de clubgeschiedenis landskampioen. In het seizoen daarvoor bereikte de ploeg onder Slot de finale van de Conference League.