Nieuws

'Slot maakt vertrekwens via management kenbaar: onderhandelingen gaan snel verder'

'Slot maakt vertrekwens via management kenbaar: onderhandelingen gaan snel verder'

24-05-2023 18:31 Laatste update: 18:46
1

Arne Slot heeft via zijn management te kennen gegeven dat hij naar Tottenham Hotspur wil vetrekken, meldt RTV Rijnmond. De twee partijen voerden woensdag een gesprek en gaan de komende periode verder onderhandelen over de afkoopsom, waar nog een flink gat tussen zit.

Woensdag schoof zaakwaarneemster Rafaëla Pimenta aan in De Kuip om de toekomst van haar cliënt te bespreken. Daarin is naar voren gekomen dat Slot graag naar Tottenham Hotspur wil vertrekken, ondanks het vorstelijke salaris dat de Rotterdammers hun hoofdtrainer hebben geboden.

Feyenoord hoopte Slot te kunnen verleiden met een flinke zak met geld, maar Pimenta zou juist vooral hebben geïnformeerd naar de voorwaarden waaraan zal moet worden voldaan zodat Spurs de trainer los kunnen weken. De Rotterdammers hebben een sterke onderhandelingspositie gezien het doorlopende contract van de trainer, maar toch gaat er verder worden onderhandeld over diens vertrek.

Volgens Rijnmond kan Feyenoord een flinke afkoopsom voor Slot vragen, maar geeft Spurs nog niet volledig toe aan wat de club wil vragen. Een gat van vijf miljoen zou moeten worden overbrugd om een deal te kunnen maken. Naar verluidt is het niet uitgesloten dat de Londenaren snel het gewenste bedrag op tafel leggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!