Nieuws

'Binnen De Kuip leven ideeën om Slot opgevolgd te laten worden door Steijn en RVP'

'Binnen De Kuip leven ideeën om Slot opgevolgd te laten worden door Steijn en RVP'

23-05-2023 21:02

Mocht Arne Slot vertrekken bij Feyenoord, dan zouden Maurice Steijn en Robin van Persie hem wel eens op kunnen volgen. Volgens 1908.nl is dat een idee dat binnen de wandelgangen van De Kuip heerst.

Het verhaal rondom Slot is bekend. De oefenmeester staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur, dat aanstaande woensdag via zaakwaarnemer Rafaela Pimenta te weten wil komen hoeveel er betaald zal moeten worden om hem uit De Kuip weg te halen.

Mocht Feyenoord overstag gaan, dan zouden Steijn en Van Persie wel eens een duo kunnen zijn die de taken van Slot over gaan nemen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde platform wordt de trainer van Sparta Rotterdam als hoofdtrainer gezien en kan de all-time topscorer van Oranje hem als assistent bijstaan.

Belangrijk om te vermelden is dat de twee namen op een shortlist van liefst acht man staan. Volgens 1908.nl maken ook Sipke Hulshoff, Gregg Berhalter, Jon Dahl Tomasson, Dick Schreuder, Pascal Jansenen Bo Svensson kans op de eventueel vrij komende positie. Opmerkelijk is dat de naam van Peter Bosz niet wordt genoemd in het Maasgebouw.