Transfernieuws

The Daily Mirror: Tottenham Hotspur wil ruim 11 miljoen euro neertellen voor Slot

The Daily Mirror: Tottenham Hotspur wil ruim 11 miljoen euro neertellen voor Slot

23-05-2023 13:11 Laatste update: 13:12
7

Volgens The Daily Mirror is het een kwestie van tijd voordat de overgang van Arne Slot van Feyenoord naar Tottenham Hotspur wordt afgerond. De Londense club in crisis is bereid een bedrag van 11,4 miljoen euro neer te tellen om zich van de diensten van de Nederlandse manager te verzekeren. Daarnaast zou ook Orkun Kökcü naar Tottenham moeten verkassen.

Als de onderhandelingen tussen zaakwaarnemer en Rafaela Pimenta en Feyenoord woensdag soepel verlopen, denkt het Britse tabloid te weten dat Slot 'in de loop van volgende week' wordt aangekondigd als nieuwe Spurs-manager. De gevierde oefenmeester is door CEO Daniel Levy gebombardeerd tot kandidaat nummer één voor de vacature in Noord-Londen.

'Het is waarschijnlijk dat er alleen overeenstemming wordt bereikt, wanneer Tottenham zich respectvol gedraagt', schrijft The Mirror. Daarvoor zou ten minstens 10 miljoen pond, omgerekend zo'n 11,4 miljoen euro, naar Rotterdam-Zuid worden overgemaakt. Naast Slot moet ook Marino Pusic naar The Lillywhites komen.

Interesse in Kökcü

Daarnaast weet The Daily Mirror ook te melden dat Kökcü de eerste aanwinst van de Nederlander in Engeland moet worden. Het prijskaartje zou een slordige 45 miljoen euro bedragen. Ook Liverpool is volgens het dagblad in de markt voor de Feyenoord-captain.

Kökcü Slot Pusic

Naast Slot zou Tottenham Hotspur ook Pusic en Kökcü willen halen.