Transfernieuws

'Overmars wil Ajax aftroeven in strijd om belangrijke Anderlecht-pion'

'Overmars wil Ajax aftroeven in strijd om belangrijke Anderlecht-pion'

23-05-2023 12:51

Royal Antwerp FC hoopt zich van de diensten van Jean Kindermans te verzekeren, meldt Het Nieuwsblad. De interesse van de Belgische formatie van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars in de huidig directeur jeugdopleiding van RSC Anderlecht is saillant, omdat eerder ook Ajax geïnteresseerd bleek.

In Amsterdam zou in Kindermans de opvolger worden gezien van Saïd Ouaali, die onlangs bekend maakte na een dienstverband van elf jaar in Amsterdam af te zwaaien. Er zou volgens de berichtgeving van Het Nieuwsblad een 'goed gesprek' zijn gevoerd tussen de bestuurder en The Great Old.

In een eerder stadium besloot Anderlecht het contract van Kindermans op te zeggen, omdat hij met zijn salaris te zwaar op de begroting drukt. Desalniettemin moet de gevallen Belgische topclub nog een jaar het salaris van de directeur jeugdopleiding doorbetalen, maar wil het hem wel graag voor de club behouden.

'CEO Sports Jesper Fredberg probeert de jeugddirecteur te overtuigen om aan boord te blijven onder andere voorwaarden. Het is een delicate kwestie', aldus Het Nieuwsblad.