Nieuws

Waar wordt Manchester United - Chelsea uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt Manchester United - Chelsea uitgezonden en hoe laat begint het?

25-05-2023 17:45 Laatste update: 17:38

Manchester United neemt het donderdag in eigen huis op tegen Chelsea FC en heeft met een gelijkspel de vierde plek definitief binnen. Waar wordt deze kraker in de Premier League uitgezonden en hoe laat begint het duel? VoetbalNieuws vertelt het je. 

Erik ten Hag mag zijn eerste seizoen als manager bij Manchester United als succesvol bestempelen. De Nederlander leidde zijn ploeg naar een League Cup en staat bovendien nog in de finale van de FA Cup, waar Manchester City de tegenstander zal zijn. The Red Devils hebben in eigen huis aan een gelijkspel genoeg om zich volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League te melden.

Het duel begint donderdag om 21.00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden op Viaplay. Wordt United donderdag de vierde ploeg die zich in de Champions League mag melden nadat Newcastle United dat maandag al bewerkstelligde? We zullen het donderdag weten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!