Nieuws

Mazraoui kop van jut bij de harde kern van Bayern: 'Respecteer onze waarden!'

Mazraoui kop van jut bij de harde kern van Bayern: 'Respecteer onze waarden!'

22-05-2023 18:43

Noussair Mazraoui heeft zich niet populair gemaakt bij Bayern München. De voormalig speler van Ajax was de hoofdrolspeler op een spandoek van de harde kern van de club, die zaterdag met 1-3 van RB Leipzig verloor.

Mazraoui kwam afgelopen week op voor zijn collega Zakaria Aboukhlal, die onder contract staat bij Toulouse. De aanvaller van de club uit Frankrijk weigerde deel te nemen aan een regenboogcampagne. De rechtsback van Bayern besloot zijn landgenoot een hart onder de riem te steken op social media.

'Alle kleuren zijn prachtig. In Toulouse, München en overal. Respecteer onze waarden Mazraoui!', was de tekst die verdeeld was op drie grote spandoeken aan de kant waar de harde kern van Bayern zich bevindt.

Mazraoui maakte zich enkele weken al niet zo populair bij Bayern met uitspraken in de media. De rechtsback was ontevreden over zijn speeltijd bij de club en voelde zich zelfs derde of vierde man op zijn positie. De afgelopen weken kreeg de Marokkaan meer speeltijd en maakte zelfs zijn eerste doelpunt voor Bayern. Ook tegen Leipzig stond hij in de basis.