Nieuws

Waar wordt AZ-PSV uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt AZ-PSV uitgezonden en hoe laat begint het?

22-05-2023 17:53 Laatste update: 17:53

Op zondag 28 mei spelen AZ en PSV tegen elkaar in de laatste speelronde van de Eredivisie. De Eindhovenaren verzuimden afgelopen zondag de tweede plaats veilig te stellen tegen SC Heerenveen, waardoor de druk er goed op staat tijdens de lastige uitwedstrijd in Alkmaar. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Hoe laat begint AZ – PSV?

Het duel tussen AZ en PSV is één van de negen wedstrijden in de Eredivisie die allemaal op hetzelfde tijdstip beginnen: 14.30. De Eindhovenaren zullen dus zelf hun wedstrijd moeten winnen of gelijkspelen, maar ook met een schuin oog naar de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax kijken. Als de Amsterdammers in Enschede winnen kunnen ze namelijk de tweede plaats nog pakken.

Waar wordt AZ – PSV uitgezonden?

De wedstrijd in Alkmaar wordt uitgezonden op ESPN. Daar begint de voorbeschouwing om 14.00. Via het open kanaal van ESPN is het schakelkanaal te volgen, terwijl je de hele wedstrijd ook op ESPN 3 kan volgen.

Kortom: AZ - PSV is om 14.30 in het AFAS Stadion en wordt uitgezonden op ESPN/ESPN 3.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!