Nieuws

'FIFA-maatregelen goed nieuws voor Feyenoord: nieuwe Szymanski-deal in de maak'

'FIFA-maatregelen goed nieuws voor Feyenoord: nieuwe Szymanski-deal in de maak'

22-05-2023 16:38

Het verlengen van de oorlogsmaatregelen door de FIFA heeft positieve gevolgen voor Feyenoord. De kans dat Sebastian Szymanski nog minimaal één jaar in Rotterdam blijft is daardoor groter geworden, meldt 1908.nl.

Feyenoord wist Szymanski afgelopen zomer voor één jaar te huren van Dinamo Moskou, een club uit Rusland. De Rotterdammers wisten een optie tot koop van om en nabij de tien miljoen euro af te dwingen, maar die lijkt ze wat te gortig. Wel wil Feyenoord de middenvelder maar wat graag behouden en die kans is nu erg groot geworden.

De voorbije weken kwam al naar buiten dat Szymanski een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Feyenoord om nog één jaar voor de club te spelen. Dat rijmt met een interview van zijn zaakwaarnemer, die onlangs aangaf dat de Pool harstikke blij is met zijn verblijf in Rotterdam.

Szymanski werd een week geleden kampioen met Feyenoord en had daar statistisch gezien ook een groot aandeel in. De aanvallende middenvelder maakte in alle competities in totaal tien goals en gaf zeven assists.