Opinie

PSV-icoon knipoogt: 'Strategische Telegraaf-aanval komt van Sjaak Swart'

PSV-icoon knipoogt: 'Strategische Telegraaf-aanval komt van Sjaak Swart'

22-05-2023 12:47 Laatste update: 12:49
4

Volgens Willy van de Kerkhof is er niets waar van De Telegraaf-berichtgeving over de onderlinge onvrede binnen de trainersstaf van PSV. De coryfee van de Brabantse topclub knipoogt dat Mister Ajax Sjaak Swart mogelijk een rol speelt.

De ochtendkrant meldde vorige week dat het niet zou boteren tussen Ruud van Nistelrooij en zijn assistent-trainer Fred Rutten. Laatstgenoemde zou daardoor een vertrek overwegen uit Eindhoven. Mocht het zover komen, dan zou Van de Kerkhof dat betreuren. Tegelijkertijd neemt hij de berichtgeving van De Telegraaf niet al te serieus.

"Het lijkt mij een strategische aanval om PSV in deze fase uit elkaar te spelen", meldt de voormalig middenvelder in de Willy & René podcast van Omroep Brabant. "Het kan altijd gebeuren, maar ik geloof het niet. De meeste spelers zijn buitenlanders en de anderen zie ik het ook niet doen. Ik denk dat het een ingezonden stuk van Sjaak Swart is", sluit Van de Kerkhof af met een knipoog.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!