Transfernieuws

'Interesse neemt concrete vormen aan: Spurs bereidt formeel bod op Slot voor'

'Interesse neemt concrete vormen aan: Spurs bereidt formeel bod op Slot voor'

22-05-2023 11:47 Laatste update: 12:09
4

Tottenham Hotspur is bezig om een formeel bod op Arne Slot voor te bereiden. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic maandagochtend.

De Feyenoord-trainer ligt op poleposition voor de functie van manager bij de Premier League-subtopper. Sinds het vertrek van Antonio Conte bij The Spurs zijn de Londenaren op zoek naar een nieuwe manager. Eerder werden ook al Roberto De Zerbi and Luis Enrique gelinkt aan de functie, maar Slot geldt inmiddels als voornaamste kandidaat.

'Tottenham is op zoek naar een kandidaat die een culturele verandering bij de club teweeg kan brengen, elk aspect van de club weer bij elkaar kan brengen en de speelstijl nieuw leven kan inblazen', weet The Athletic. Slot zou voor The Spurs een interessante optie zijn, omdat hij dezelfde 'kwaliteit vertegenwoordigt' als voormalig manager Mauricio Pochettino dat deed. De Argentijnse oefenmeester is op zijn beurt hard op weg naar Chelsea. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!