Transfernieuws

'Liverpool telt 80 miljoen euro neer en heeft eerste topaanwinst binnen'

'Liverpool telt 80 miljoen euro neer en heeft eerste topaanwinst binnen'

22-05-2023 11:42 Laatste update: 11:43

Volgens de Argentijnse TyC Sports-journalist Gastón Edul bestaat er geen enkele twijfel meer over en vervolgt Alexis Mac Allister in de zomer zijn carrière bij Liverpool. Met de overgang zou een bedrag van liefst tachtig miljoen euro gemoeid zijn.

In de afgelopen maanden werd de -middenvelder al langer aan een transfer naar The Reds gelinkt, maar volgens Edul is het een kwestie van tijd voordat de stap naar de topclub wereldkundig wordt gemaakt.

Volgens de laatste informatie van TyC Sports zijn alle kampen akkoord over de transfer en kan alleen het niet doorstaan van de medische keuring roet in het eten gooien. Met Mac Allister als één van de uitblinkers kroonde Argentinië zich tijdens het afgelopen WK tot wereldkampioen.

Ook bij Brighton is de Argentijnse spelverdeler dit seizoen op dreef. Na 33 Premier League-optredens staat de teller op tien doelpunten, daarmee is Mac Allister tot dusver de clubtopscorer van The Seagulls. De verwachting is dat hij zijn krabbel zet onder een meerjarige verbintenis bij Liverpool.