Nieuws

PSV ontkent berichtgeving: spelers willen dat Rutten aanblijft als assistent

PSV ontkent berichtgeving: spelers willen dat Rutten aanblijft als assistent

22-05-2023 00:08 Laatste update: 00:13
1

PSV ontkent dat de spelersgroep van PSV ontevreden is over trainer Ruud van Nistelrooij. Volgens de Eindhovense club hebben de spelers zich wel hard gemaakt voor een langer verblijf van assistent Fred Rutten.

Dat meldt Voetbal International. Een aantal bepalende spelers zouden ontevreden zijn over het functioneren van Van Nistelrooij. Ook zou de slechte sfeer binnen de staf overslaan op de spelersgroep. PSV ontkent deze berichgeving, maar bevestigt dat de spelers graag door willen met Rutten. De assistent zou door de frictie binnen de stad twijfelen om door te gaan.

Als het aan de spelersgroep ligt, blijft Rutten zeker aan. Met André Ooijer beschikt PSV al over een vertrekkende assistent. 'Duidelijk is dat de spelersgroep het aanstaande vertrek van André Ooijer betreurt en hoopt dat Fred Rutten ervoor kiest om PSV trouw te blijven', aldus VI. De Eindhovenaren zijn nu bezig met het samenstellen van de staf voor volgend seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!