Nieuws

Toekomst Heitinga bij Ajax nog onzeker: 'Dan komt er ook snel duidelijkheid'

Toekomst Heitinga bij Ajax nog onzeker: 'Dan komt er ook snel duidelijkheid'

21-05-2023 17:38

John Heitinga kan ook na de 3-1 zege op FC Utrecht geen duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst bij Ajax. Tegenover ESPN laat hij weten dat dit spoedig wel het geval zal zijn.

Heitinga liep Sven Mislintat en Edwin van der Sar tegen het lijf, maar over volgend seizoen werd niet gesproken. "Wat ze zeiden? Gefeliciteerd", aldus Heitinga. "Het is bijna einde seizoen, het einde nadert, dus dan komt er ook snel duidelijkheid. Want voor je het weet, begint het nieuwe seizoen. Ik wil me nu gewoon focussen. Als er nieuws is, meld ik me als eerste."

De trainer van de Amsterdammers is wel tevreden over de prestaties van Steven Bergwijn en Brian Brobbey tegen FC Utrecht. "Het is een explosief duo. Als Stevie wegdraait, kan hij accelereren. Hij is goed tussen de linies en Brobbey is een aanspeelpunt. Als je daaronder komt… Daarom zeg ik ook: ze moeten voor elkaar gaan bewegen en lopen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!