Nieuws

Te Kloese over toekomst Gimenez: 'Geen grotere uitdaging dan Champions League'

Te Kloese over toekomst Gimenez: 'Geen grotere uitdaging dan Champions League'

19-05-2023 11:52

Dennis te Kloese hoopt Santiago Gimenez binnenboord te houden. De algemeen directeur van Feyenoord heeft goede hoop dat de Mexicaanse aanvalsleider nog een jaar zal schitteren in Rotterdam-Zuid, maar weet ook dat het in de voetballerij snel kan veranderen.

Gimenez beleeft een topseizoen met Feyenoord met als hoogtepunt het landskampioenschap. "Het grootste argument voor hem om te blijven is dat we de Champions League ingaan", vertelt Te Kloese in gesprek met het Mexicaanse TV Azteca. "Voor een speler is er geen grotere uitdaging dan spelen in de Champions League. Hij moet hiervan profiteren."

Toch houdt Te Kloese een slag om de arm. "In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment is er geen concrete interesse", aldus de algemeen directeur van Feyenoord over een mogelijk langer verblijf van de Mexicaan. "Hij heeft een langdurig contract. We hebben geen indicatie dat hij naar een andere club gaat."

Te Kloese is zich ervan bewust dat Gimenez na een tijdje ook een stap wil maken. "Dat zal gebeuren wanneer de tijd rijp is, als hij wedstrijden in de Champions League heeft gespeeld en meer constante wedstrijden op een hoog niveau heeft gespeeld."