Transfernieuws

Blind doet boekje open over toekomst: 'Een spannende, maar ook onzekere periode'

Blind doet boekje open over toekomst: 'Een spannende, maar ook onzekere periode'

13-05-2023 16:49

Daley Blind heeft kort gesproken over transferplannen in de zomer. De verdediger annex middenvelder loopt dan uit zijn contract bij Bayern München en neemt aan dat hij niet bij Der Rekordmeister blijft.

Blind spreekt in de podcast Football Is Life over de keuzes die hij de komende maanden moet gaan maken. "Omdat de kans heel groot is dat ik niet bij Bayern blijf, moet ik om me heen gaan kijken. Ik ben transfervrij en er zijn meerdere opties. Ik ga de komende maand alles op een rijtje zetten en dan hopelijk de juiste keuze maken. Het is een spannende, maar ook onzekere periode."

De oud-speler van Ajax ging er al vanuit dat hij bij Bayern niet een basisspeler zou zijn. "Ik heb me er al vanaf de winter op voorbereid, dus ik maak me er niet heel druk om. Ik heb dit seizoen niet zo'n hele grote rol wat betreft speeltijd. Op de achtergrond kan ik me dus rustig oriënteren."

Volgens de voetballer moeten er veel knopen woorden doorgehakt. "Wil je wachten? Hoe lang wil je wachten? Waarop wil je wachten? Komt er nog iets beters, ja of nee? Komt er een club uit La Liga? Komt er een club uit Saudi-Arabië? Je gaat alles op een rijtje zetten."