Transfernieuws

'Feyenoord en FC Augsburg om de tafel om transfer Pepi te bespreken'

'Feyenoord en FC Augsburg om de tafel om transfer Pepi te bespreken'

11-05-2023 10:33
1

Volgens 1908 hebben FC Augsburg en Feyenoord in de afgelopen dagen een onderhoud gehad om te praten over een transfer van Ricardo Pepi. De Rotterdammers zouden de Amerikaan willen huren van de Duitse club.

Een terugkeer na afloop van dit seizoen naar Duitsland lijkt uitgesloten. In een eerder stadium gaf de aanvaller al aan niet te willen terugkeren naar de Bundesliga-middenmoter. 1908 stelt te weten dat de transfer aannemelijker wordt op het moment dat Danilo of Santiago Gimenez in de zomer uit De Kuip vertrekt. Bij de onderhandelingen wil Feyenoord een optie tot koop bedingen.

Momenteel wordt de spits door Augsburg verhuurd aan FC Groningen. Bij de Eredivisie-degradant is Pepi dit seizoen één van de spaarzame lichtpuntjes. Hij vond tot dusver in 33 optredens dertien keer het net en gaf drie assists.

In januari 2022 telde FC Augsburg nog zo'n 16 miljoen euro voor Pepi neer. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op zo'n negen miljoen euro. Zijn contract in Duitsland loopt door tot medio 2026.