Nieuws

Kuyt terug op Woudestein: 'Kwamen heel veel vervelende herinneringen naar boven'

Kuyt terug op Woudestein: 'Kwamen heel veel vervelende herinneringen naar boven'

07-05-2023 14:40 Laatste update: 14:42

Feyenoord kan zondagmiddag tegen Excelsior uitstekende zaken doen in de strijd om het kampioenschap. Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi konden in 2017 kampioen worden op Woudenstein, al liep dat duel uit op een zware teleurstelling.

Feyenoord kon destijds de titel binnenslepen op bezoek bij Excelsior, maar de Stadionclub verloor met 3-0 in Rotterdam-Oost. Het gevoel van die wedstrijd kwam weer naar boven toen Kuyt en El Ahmadi zondagmiddag het stadion van Excelsior binnen kwamen. "Dat gevoel bekroop ons beide. Ook omdat we samen waren. Er kwamen heel veel vervelende herinneringen naar boven, maar laat het vandaag een andere dag zijn", aldus Kuyt bij ESPN.

"Het leek alsof we al kampioen waren", blikt El Ahmadi terug op de 3-0 nederlaag in 2017. "Mensen stonden in de vakantie van de kinderen al bij ons op de stoep. Uiteindelijk heeft het misschien wel goed uitgepakt dat we toen niet kampioen werden, maar in De Kuip."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!