'Nederlanders van Toulouse in trek: PSV heeft ook interesse in Spierings'

'Nederlandsers van Toulouse in trek: PSV heeft ook interesse in Spierings'
4 mei 2023 om 21:00
Laatste update: 4 mei 2023 om 21:11

PSV heeft interesse in Stijn Spierings van Toulouse FC. De middenvelder wordt volgens het Eindhovens Dagblad gezien als een mogelijke vervanger van Erick Gutierrez en Ibrahim Sangare. 

Spierings wordt door de Eindhovenaren gezien als een interessante optie om de mogelijk vertrekkende Gutierrez en Sangare op te volgen. De Nederlandse controleur van Toulouse heeft een aflopend contract bij de Franse promovendus en is daardoor gratis op te pikken. In Frankrijk wordt de 27-jarige middenvelder gezien als 'Koning Balverovering'.

Naast Spierings stond ook Branco van den Boomen al op de radar bij de Eindhovenaren. De middenvelder heeft net als Spierings een aflopend contract bij de kersverse Franse bekerwinnaar. 'Zijn management was recent op bezoek in Eindhoven, waarbij hij en meerdere spelers zijn besproken', schrijft het ED.

Ondanks, of juist vanwege zijn transfervrije status is het allesbehalve een uitgemaakte zaak dat Spierings de overstap zal gaan maken naar PSV. De oud-middenvelder van AZ, RKC en Levski Sofia geniet ook interesse van andere buitenlandse clubs.