Nieuws

'Wat betreft Gimenez maakt de clubleiding van Feyenoord zich niet zo veel zorgen'

'Wat betreft Gimenez maakt de clubleiding van Feyenoord zich niet zo veel zorgen'

04-05-2023 08:47
4

De clubleiding van Feyenoord maakt zich niet zo veel zorgen over een vertrek van Santiago Gimenez uit Rotterdam, meldt het Algemeen Dagblad. Er zijn verschillende factoren die daar aan bijdragen.

Gimenez ontwikkelt zich stormachtig bij Feyenoord en dat heeft hem de nodige belangstelling opgeleverd vanuit vrijwel heel Europa. SS Lazio, Benfica, Porto, Atlético Madrid en Internazionale worden de voorbije weken in één zin met de Mexicaan genoemd. Volgens het Algemeen Dagblad hoeven de Rotterdammers alleen niet te vrezen voor een vertrek.

'Ook wat betreft Giménez maakt de clubleiding zich niet zoveel zorgen. De Mexicaan ligt langdurig vast en bovendien lijkt ook 'het kamp Giménez' er wel van doordrongen dat nog een jaartje bij Feyenoord zo slecht nog niet zou zijn voor de talentvolle spits, die ook zal weten dat Redouan El Yaakoubi van Excelsior negentig minuten in je nek iets anders is dan Chris Smalling van AS Roma', klinkt het.

Gimenez kan de komende weken een mooie kroon op zijn werk zetten met Feyenoord. De spits gaat de landstitel pakken en kan zelfs nog topscorer van de Eredivisie worden. De teller staat momenteel op twaalf goals, drie minder dan lijstaanvoerders Xavi Simons en Sydney van Hooijdonk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!