VN TV-gids: Koopmeiners in actie tegen oude club, PSV oefent tegen Valencia

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 07:00
Laatste update: om 06:57

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

AZ - Atalanta Bergamo

AZ kent tot dusver een uitstekende voorbereiding. Alle voorgaande oefenduels werden winnend afgesloten, maar zaterdag wacht voor het team van Maarten Martens de eerste serieuze test als Europa League-winnaar Atalanta naar Alkmaar afreist. Atalanta heeft met Hans Hateboer, Mitchel Bakker, Marten de Roon en Teun Koopmeiners vier Nederlanders in de gelederen, die tegen AZ in actie kunnen komen. Vooral voor Koopmeiners zal de ontmoeting een bijzondere worden. De middenvelder speelde de gehele jeugd voor de Alkmaarders en verdiende daar zijn transfer naar Italië. Het duel tussen AZ en Atalanta gaat om 15.00 uur van start en is te zien op Ziggo Sport. 

PSV - Valencia 

PSV zit bijna aan het einde van de voorbereiding. De Eindhovenaren spelen op 4 augusutus de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, maar komen vandaag in actie voor de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Na de festiviteiten van de Open Dag staat de wedstrijd tegen Valencia op het programma. De wedstrijd is vanaf 18.00 uur te zien op de website van het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad