Breaking news

'Groot nieuws uit Spanje: Bellingham vertrekt zo goed als zeker naar Real Madrid'

'Groot nieuws uit Spanje: Bellingham vertrekt zo goed als zeker naar Real Madrid'

03-05-2023 14:48 Laatste update: 14:52

Jude Bellingham vertrekt deze zomer zo goed als zeker naar Real Madrid, meldt Marca woensdagmiddag. De transfer van de middenvelder is in een stroomversnelling.

Volgens het gerenommeerde medium in Spanje is Real Madrid een haar verwijderd van het afronden van de transfer van Bellingham. Al langere tijd werden de twee partijen met elkaar in verband gebracht, waar de middenvelder ook heeft aangegeven graag in het maagdelijk wit te willen spelen. De Koninklijke komt dan ook als winnaar uit de strijd en onder meer Liverpool en Manchester City worden afgetroefd.

Naar verluidt gaat Bellingham zicht tot de zomer van 2029 binden aan Real Madrid. De Spaanse grootmacht betaalt volgens Marca zo’n 100 tot 120 miljoen euro voor de diensten van de Engelsman, dat is iets meer dan de 140 miljoen euro waar Dortmund zich op had ingesteld.

De pas 19-jarige Bellingham heeft zich als steunpilaar ontwikkeld in Duitsland. De all-round middenvelder heeft zich zelfs al tot aanvoerder van Dortmund ontwikkeld. Dit seizoen was het toptalent goed voor elf goals en zeven assists in veertig officiële duels.