Waar wordt het mogelijke kampioensduel van Feyenoord tegen Excelsior uitgezonden?

Waar wordt de mogelijke kampioenswedstrijd Excelsior-Feyenoord uitgezonden?
1 mei om 18:40

Het hangt allemaal af van het resultaat tussen Sparta Rotterdam en PSV, maar de kans bestaat dat Feyenoord aanstaande zondag kampioen van de Eredivisie kan worden tegen Excelsior. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Hoe laat begint Excelsior-Feyenoord?

Nadat Feyenoord het resultaat van Sparta-PSV op de zaterdag heeft mogen aanschouwen, mogen ze zelf een dag later op zondag aan de bak. Om 14.30 wordt er afgetrapt in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior. Dat is dus een wedstrijd die mogelijk de kampioenswedstrijd is voor de Rotterdammers van Zuid, maar sowieso als Rotterdamse derby mag worden betiteld. Saillant detail: in 2017 speelde Feyenoord al eens een kampioenswedstrijd tegen Excelsior. Dat ging toen helemaal mis voor de Stadionclub, die met 3-0 ten onder ging.


Excelsior - Feyenoord in 2017, het duel wat de kampioenswedstrijd moest zijn maar het niet werd

Waar wordt Excelsior-Feyenoord uitgezonden?

Het duel tussen Excelsior en Feyenoord zit achter de betaalmuur van ESPN. Vanaf 14.10 wordt er voorbeschouwd op ESPN 2 en twintig minuten later, om 14.30, wordt er afgetrapt. De wedstrijd is net als de voorbeschouwing te bekijken op ESPN 2.

Kortom: Excelsior-Feyenoord is om 14.30 in het Van Donge & De Roo Stadion en te volgen op ESPN 2.

Bekijk hier de stand van de Eredivisie