Nieuws

Waar en wanneer speelt Oranje de finaleronden van de Nations League?

Waar en wanneer speelt Oranje de finaleronden van de Nations League?

03-06-2023 15:30 Laatste update: 13:59

Voor de tweede keer in drie jaar tijd heeft het Nederlands elftal zich voor de finaleronden van de Nations League geplaatst. De eerste keer dat Oranje deze eindronden speelde was in Portugal. Waar en wanneer worden de wedstrijden in de 'Final Four' deze zomer gespeeld? VoetbalNieuws legt het aan je uit.

Nederland host de 'Final Four'

Niet Portugal, maar ons eigen Nederland is dit jaar de gastheer van de finaleronden van de Nations League. Op 14, 15 en 18 juni reizen Kroatië, Spanje en Italië af naar ons kikkerlandje om te spelen om de prijs. De stadions die zullen worden gebruikt zijn De Kuip en de Grolsch Veste, in respectievelijk Rotterdam en Enschede.

Op 14 juni neemt het Nederlands Elftal het op tegen Kroatië om 20.45 uur. Dat duel zal afgewerkt worden in De Kuip. Een dag later, op 15 juni, speelt Spanje om 20.45 uur tegen Kroatië in de Grolsch Veste van FC Twente. De finale wordt op zondag 18 juni gespeeld in De Kuip om 20.45 uur. 


Portugal won de eerste editie van de Nations League door het Nederlands elftal in eigen land te verslaan

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!