Ten Hag: "Ik zei na het verlies dat de tegenstander niet feller mag zijn dan wij"

Ten Hag wacht kraker tegen Spurs met United
26 april om 08:54
Laatste update: 26 april om 09:00

Het Manchester United van Erik ten Hag kan donderdag een grote stap zetten richting een plek bij de eerste vier door te winnen van Tottenham Hotspur. De Nederlandse manager benadrukt het belang van 'strijd en passie' in aanloop naar de kraker.

Tottenham Hotspur verloor zondag met maar liefst 6-1 van Newcastle United en zal daardoor volgens Ten Hag 'gefrustreerd' aantreden tegen Manchester United. De Haaksberger verloor met The Mancunians ook van Newcastle. "Ik zei na het verlies dat de tegenstander niet feller mag zijn dan wij", aldus de Haaksberger tegenover BBC Radio Five Live. Daarna werd er drie keer op rij gewonnen door Ten Hag en co. "De strijd om de vierde plek zal een gevecht worden, dat win je alleen als je evenveel strijd en passie als de tegenstander levert."

"Je moet altijd tegenslagen verwerken en daar lering uit trekken", gaat Ten Hag verder. Man United heeft uitstekende papieren om bij de eerste vier te eindigen. Met één wedstrijd minder heeft United evenveel punten als nummer drie Newcastle. De voorsprong op nummer vijf Aston Villa is vijf punten, terwijl zij al twee duels meer speelden.

Bekijk hier de stand in de Premier League.