Nieuws

Waar wordt de bekerfinale tussen PSV en Ajax uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt de bekerfinale tussen PSV en Ajax uitgezonden en hoe laat begint het?

24-04-2023 12:50 Laatste update: 30-04-2023 11:00

Aanstaande zondag staat de finale van de KNVB-beker tussen PSV en Ajax op het programma. Dat is een herhaling van de Eredivisie-topper die afgelopen zondag met 3-0 door de Eindhovenaren werd gewonnen. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Hoe laat begint Ajax-PSV?

Traditiegetrouw zal het duel tussen Ajax en PSV in De Kuip worden gespeeld. Om 18.00 trappen de ploegen van Ruud van Nistelrooij en John Heitinga af, waarna we enkele uren later zullen weten welke clubs zich de winnaar van de 'dennenappel' in het seizoen 2022/23 mag noemen. Het is een herhaling van de finale van het seizoen 2021/22, die PSV met 2-1 wist te winnen.


Cody Gakpo (de grote man met twee goals) lift de 'dennenappel' in 2022 namens PSV

Waar wordt Ajax-PSV uitgezonden?

Het duel in De Kuip is live en gratis te volgen via het open kanaal van FOX en dat van ESPN (1). Vanaf 16.00 begint de voorbeschouwing, waarna twee uur later daadwerkelijk wordt afgetrapt.

Kortom: Ajax-PSV 18.00 uur in De Kuip, te volgen op FOX of ESPN 1. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!