Sebastian Szymanski, Feyenoord, Dinamo Moskou, Pool

Zaakwaarnemer Szymanski: 'Sebastian zelf is erg blij met deze huurtransfer'

22 april om 14:16
Laatste update: 22 april om 15:05

De zaakwaarnemer van Sebastian Szymanski is ingegaan op de toekomst van de Pool. De middenvelder speelt dit seizoen bij Feyenoord en Mariusz Piekarski acht de kans klein dat de Feyenoorder terug keer naar Dinamo Moskou.

Szymanski wordt door Feyenoord dit seizoen gehuurd van Dinamo Moskou. Zijn zaakwaarnemer Piekarski stelt dat de Pool op zijn plek zit in Rotterdam. "Sebastian zelf is erg blij met deze huurtransfer", begint Piekarski bij het Youtube-programma Bez Ściemy. "Nu de competitie zijn einde nadert, voeren we meer en meer gesprekken. Normaal gesproken is de speler eigendom van het Russische Dinamo Moskou. Indien alle partijen een langer verblijf zien zitten, moeten zij een weg zien te vinden in de huidige situatie", doelend op de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Door de oorlog is het volgens Piekarski nagenoeg uitgesloten dat Szymanski terugkeert naar Rusland. "Er is oorlog, er gelden sancties. We zullen zien hoe het loopt. Op het moment van spreken is deze transfer een schot in de roos gebleken." In het contract staat een koopoptie van tien miljoen euro en Feyenoord zou bezig zijn om de Pool langer aan zich te binden.