Nieuws

Flinke domper voor PSV: club bevestigt einde seizoen voor Obispo

Flinke domper voor PSV: club bevestigt einde seizoen voor Obispo

06-04-2023 14:25 Laatste update: 14:34

Armando Obispo heeft zijn laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld voor PSV. De verdediger is succesvol geopereerd aan zijn knie, maar het betekent dat Obispo voor de rest van het seizoen uitgeschakeld is. Dit laat PSV op de clubkanalen weten.

Obispo liep medio maart een zware knieblessure op in het duel tegen Vitesse. De Nederlandse verdediger viel na 67 minuten in, maar moest in de extra tijd weer afhaken. De stopper werd in Londen geopereerd aan zijn knie en zal de rest van het seizoen moeten toekijken, meldt PSV. De duur van zijn herstel wordt niet weggegeven door de nummer drie van de Eredivisie.

Dit seizoen kwam Obispo tot 22 wedstrijden voor de club uit Eindhoven, waarin hij twee keer scoorde en ook goed was voor een assist. Het 24-jarige jeugdproduct raakte zijn basisplaats kwijt aan concurrent Jarrad Branthwaite, die een stormachtig doorbraakseizoen beleeft. De toekomst van Obispo werd de afgelopen weken ter discussie gesteld. De centrale verdediger heeft een contract dat in 2025 afloopt bij PSV.