Feyenoord denkt aan een definitieve koop van Oussama Idrissi

'Feyenoord klopt deze zomer bij Sevilla aan om Idrissi definitief over te nemen'

31 maart om 08:30

Feyenoord denkt er aan om Oussama Idrissi definitief over te nemen van Sevilla, weet 1908.nl. De Rotterdammers huren de 27-jarige aanvaller wordt momenteel gehuurd van de club uit Spanje, maar in de zomer komt het wellicht tot een definitieve overstap.

Idrissi wordt gehuurd van Sevilla, maar Feyenoord wist in die deal geen koopoptie te bedwingen. Dat zou de Rotterdammers niet weerhouden om toch een poging te wagen om de Marokkaan voor enkele miljoenen op permanente basis in te lijven. Dat heeft alles te maken met het feit dat er naar verwachting weer veel spelers kunnen vertrekken uit De Kuip, weet 1908.nl.

Idrissi kwam twijfelachtig bij Feyenoord, maar werkte zich halverwege de eerste seizoenshelft terug naar zijn oude niveau. De aanvaller raakte echter geblesseerd tot aan het begin van de tweede seizoenshelft, maar lijkt nu echt het niveau dat we van zijn verleden bij FC Groningen en AZ aan te tikken. De teller voor Idrissi staat dit seizoen om vijf goals en vijf assists in 28 wedstrijden.