Feyenoord zit naast PSV ook achter Pepi van Groningen aan

'PSV opgelet: ook Feyenoord laat oog vallen op FC Groningen-spits Pepi'

31 maart om 07:30
Laatste update: 31 maart om 11:08

Feyenoord heeft toenadering gezocht voor Ricardo Pepi, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn op zoek naar een aanvallende versterking en de spits van FC Groningen staat hoog op de lijst.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium gaat Feyenoord een dezer dagen met het management van Pepi om de tafel om een mogelijke transfer te bespreken. De Rotterdammers zouden een huurconstructie met een optie tot koop voor ogen hebben.

Feyenoord is niet de enige Nederlandse club uit de traditionele top-drie die ene oogje heeft laten vallen op de Amerikaan. Volgens Nederlandse media zit ook PSV achter de spits aan, die momenteel nog altijd eigendom is van FC Augsburg. De Duitsers trokken hem in januari 2022 nog voor ruim zestien miljoen euro aan van FC Dallas.

Waar het collectief van Groningen dit seizoen te wensen overlaat, blinkt Pepi wel uit. De Amerikaan kwam in achtentwintig officiële duels al tot tien doelpunten en drie assists bij de Trots van het Noorden.

@voetbalnieuwsvn Strijd tussen PSV en Feyenoord👀 #psv #feyenoord #eredivisie #pepi #ricardopepi #groningen #fcgroningen #voetbal #voetbalnieuws #transfer #transfernieuws #augsburg #vj #fy #daanjurgers ♬ Aesthetic - Tollan Kim