Nieuws

Room beleeft prachtige avond en krijgt shirt van Messi: 'Droom die uitkomt'

Room beleeft prachtige avond en krijgt shirt van Messi: 'Droom die uitkomt'

29-03-2023 07:27 Laatste update: 08:29

Eloy Room beleefde ondanks de 7-0 nederlaag tegen Argentinië een van de mooiste avonden van zijn leven. Na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd ontving de voormalig sluitpost van Vitesse namelijk het wedstrijdshirt van uitblinker Lionel Messi.

"Het is een droom die uitkomt", zei Room met een grote glimlach voor de camera van TyC Sports. Messi scoorde in de nacht van dinsdag op woensdag drie keer bij de keeper van Curaçao, maar daar maalt Room niet om. "Iedereen is fan van Messi." Dat hij na afloop van de wedstrijd de kans kreeg om zijn keepersshirt te ruilen met het shirt van de Argentijnse vedette, was dan ook extra bijzonder voor de voormalig sluitpost van Vitesse.

"Hij scoorde een paar keer, maar ik heb ook een paar schoten van hem tegengehouden. Na de wedstrijd zei hij dat ook tegen mij", vertelde een trotse Room. "Dat betekent veel voor mij. Die reddingen heb ik nodig voor YouTube", zei de keeper van Curaçao met een grote glimlach. "Ik doe het shirt nooit meer uit. Ik slaap erin. Niemand kan dit van me afpakken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!