Nieuws

Aderlating voor Engeland: verdediger verlaat trainingskamp wegens blessure

Aderlating voor Engeland: verdediger verlaat trainingskamp wegens blessure

25-03-2023 16:34

Slecht nieuws voor de nationale ploeg van Engeland: Reece James is niet inzetbaar tegen Oekraïne en heeft het trainingskamp inmiddels verlaten. De rechtsback keert terug naar Chelsea vanwege fysieke aanhoudende problemen.

De Engelse voetbalbond (FA) meldt dat James terug is gekeerd bij The Blues. De rechtsback kwam laat in het duel met Italië binnen de lijnen, maar blijkt toch niet fit genoeg om aan de wedstrijden van The Three Lions mee te doen. Engeland boekte wel een succes tegen de Europees kampioen en sloot de wedstrijd winnend af.

De FA is niet van plan een vervanger op te roepen voor James. De rechtsback was bezig aan een enorme opmars bij Chelsea, maar wordt de laatste maanden geteisterd door blessures. Luke Shaw ontbreekt ook tegen Oekraïne vanwege een schorsing. Reece heeft de laatste tijd vooral problemen met de knie, het is onduidelijk of dat nu ook het geval is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!