Nieuws

'Feyenoord hoopt op contractverlenging van in de belangstelling staande Trauner'

'Feyenoord hoopt op contractverlenging van in de belangstelling staande Trauner'

17-03-2023 15:14

Feyenoord rekent langzaam maar zeker op een langer verblijf van Gernot Trauner. Dat melden bronnen aan het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. De Oostenrijkse verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip, maar daar komt wellicht verandering in.

Zou zouden de Rotterdammers namelijk hopen op een contractverlening van minstens één seizoen. Trauner kwam in de zomer van 2021 voor 1 miljoen euro over van LASK Linz en is sindsdien een onomstreden basisspeler in het elftal van Arne Slot. Hij speelde tot nu toe zeventig officiële duels voor Feyenoord. Dat hadden er veel meer kunnen zijn, als hij niet vlak voor de winter uitviel met een meniscusblessure. Inmiddels is hij weer hersteld.

Het medium meldt tevens dat er internationale belangstelling zou zijn voor Trauner, uit onder meer de Premier League en de Bundesliga. Die geluiden werden echter nooit concreet bevestigd. Trauner werd deze week door bondscoach Ralf Rangnick opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk. Zij nemen het in het kader van de EK-kwalificatie op tegen Azerbeidzjan en Estland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!