Nieuws

Lang onderwerp van bijzondere vergelijking: 'Is een kwaliteit, dat had Zlatan ook'

Lang onderwerp van bijzondere vergelijking: 'Is een kwaliteit, dat had Zlatan ook'

22-02-2023 09:23

Andy van der Meijde ziet iets van Zlatan Ibrahimovic terug in Noa Lang. De Nederlander liet zich afgelopen zondag even helemaal gaan nadat Club Brugge gelijkspeelde tegen Cercle Brugge (2-2).

Na afloop van het duel werd Lang gespot in de catacomben van het stadion van Cercle. De aanvaller stormde door de gangen en liet duidelijk blijken dat hij niet blij was met het resultaat. "Dit zijn wel zaken die eruit moeten", begint Wesley Sneijder bij Veronica Offside. "Dit staat niet, je moet het niet op deze manier doen. Je kan wel boos worden, maar dus niet op een plek waar camera’s alles kunnen opvangen. Zeg het dan gewoon tegen die spelers dat ze er iedere week niets van bakken."

"Ik heb hem wel eens in de auto gehad. Het is een hele lieve jongen. Hij is wie hij is en het maakt hem allemaal niet uit. Hij geeft nergens om; hij doet gewoon zijn eigen ding", valt Van der Meijde in die daarna de vergelijking met Ibrahimovic trekt. "Het is ook wel een kwaliteit, want dat had Zlatan ook. Ik keur dit gedrag trouwens ook af, laat dat duidelijk zijn", besluit hij.

De woede van Lang zal ongetwijfeld te maken hebben met de gang van zaken de laatste weken. Brugge speelde drie keer achtereenvolgens gelijk.