Nieuws

'Contractverlenging Messi steeds lastiger, plan om Europa te verlaten'

'Contractverlenging Messi steeds lastiger, plan om Europa te verlaten'

15-02-2023 20:51 Laatste update: 20:57

De kans dat Lionel Messi zijn contract gaat verlengen bij Paris Saint-Germain wordt steeds kleiner. Dat meldt het Franse L'Équipe. Naar verluidt is de Argentijnse vedette van plan om Europa te gaan verlaten.

Messi heeft nog een contract tot het eind van het seizoen bij Paris Saint-Germain. De 35-jarige Argentijn heeft volgens L'Équipe geen oren meer naar een contractverlenging, al hebben de Parijzenaren wel de optie om het contract met één jaar te verlengen. Naar verluidt wil de Franse grootmacht het contract van Messi graag openbreken. Lange tijd zag het ernaar uit dat beide partijen wel tot een akkoord zouden komen, maar dat lijkt steeds lastiger te worden.

Woensdag vond er een ontmoeting plaats tussen de vader van Messi en het Parijse management. Voorlopig gaat de wereldkampioen nog steeds niet akkoord met het voorstel van PSG. De Argentijnse superster staat volgens de Franse sportkrant open voor een vertrek naar de MLS, de Amerikaanse voetbalcompetitie. L'Équipe meldt dat Inter Miami FC de beste papieren heeft om Messi in te lijven, maar het is momenteel nog onduidelijk wanneer de Amerikanen willen toehappen.