Transfernieuws

'PSV kan Amerikaan tijdelijk laten vertrekken naar de Major League Soccer'

'PSV kan Amerikaan tijdelijk laten vertrekken naar de Major League Soccer'

10-02-2023 17:57

PSV neemt mogelijk tijdelijk afscheid van Richard Ledezma. Het Amerikaanse New York City FC is geïnteresseerd in de 22-jarige middenvelder.

Dat melden MLS-insider Tom Bogert en het Eindhovens Dagblad. Ledezma speelde dit seizoen pas zes wedstrijden voor het eerste van PSV en kwam slechts enkele minuten in actie. Ledezma werd in 2019 opgehaald uit de Verenigde Staten door Jong PSV en brak in 2021 door bij het eerste elftal. 

Ledezma kende de afgelopen jaren veel blessureleed en heeft zich daarom nooit kunnen onderscheiden in Eindhoven. Zo scheurde de speler in 2020 zijn kruisband en moest hij een jaar revalideren. New York City zou de middenvelder op huurbasis willen overnemen. 

De PSV'er staat in de VS nog altijd te boeken als een groot talent en heeft al één interland gespeeld voor de hoofdmacht van de USA. Ledezma zal ondanks de interesse zaterdag 'gewoon' bij de wedstrijdselectie van PSV zitten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!