Transfernieuws

'Becker mogelijk vlak voor verstrijken van transferdeadline naar Premier League'

'Becker mogelijk vlak voor verstrijken van transferdeadline naar Premier League'

31-01-2023 09:25 Laatste update: 12:26

Everton heeft Sheraldo Becker op het oog, weet Sky Deutschland. De Nederlandse aanvaller moet de naar Newcastle United vetrokken Anthony Gordon opvolgen in Liverpool.

Everton is haastig op zoek naar een aanvallende versterking. The Toffees staan na twintig speelronden op een negentiende plaats in de Premier League en hebben doelpunten nodig. Die dachten ze in eerste instantie met Arnaut Danjuma binnen te hebben gehaald, maar de Nederlander koos er op het laatste moment voor om naar Tottenham Hotspur te vertrekken.

Met Becker heeft Everton nu opnieuw een Nederlander op de korrel. Volgens het Duitse medium is er nog geen officieel bod neergelegd bij Union Berlin – de huidige werkgever van de Nederlander – maar kan dat er zeker gaan komen.

Mochten de Engelsen Becker los willen weken, dan zal het met een flinke transfersom moeten komen. De aanvaller is dit seizoen belangrijk voor Union Berlin, dat bovenin meedraait in de Bundesliga. De club uit Berlijn mag zelfs voorzichtig dromen over een kans op de titel.