Transfernieuws

'Gravenberch kan huurtransfer vergeten: Bayern weigert medewerking te verlenen'

'Gravenberch kan huurtransfer vergeten: Bayern weigert medewerking te verlenen'

26-01-2023 10:06

Bayern München ziet een tijdelijk afscheid niet zitten voor Ryan Gravenberch in de winterse transferperiode. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano donderdagochtend.

De Nederlander heeft sinds zijn komst naar de Allianz Arena nog geen vaste plek weten te bemachtigen in het elftal van Julian Nagelsmann, waardoor de speculaties over een huurtransfer op gang kwamen. De Italiaanse journalist weet dat Der Rekordmeister geen heil ziet in een verhuurperiode van Gravenberch.

De middenvelder wordt beschouwd als 'een belangrijke speler' voor de toekomst van Bayern München. Meerdere clubs zouden geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van de international, maar hebben allemaal nul op het rekest gekregen. Welke teams exact navraag gedaan hebben naar Gravenberch laat Romano in het midden.

Onder meer Liverpool wordt in de geruchtenmolen gelinkt aan het aantrekken van Gravenberch. Sinds zijn komst naar Beieren kwam de spelverdeler achttien keer in actie namens de Duitse grootmacht. Daarin was hij goed voor één treffer en één assist verdeeld over 571 speelminuten.