Transfernieuws

Feyenoord nog niet klaar met winkelen: 'Daardoor hebben we een middenvelder nodig'

Feyenoord nog niet klaar met winkelen: 'Daardoor hebben we een middenvelder nodig'

26-01-2023 07:14

Feyenoord heroverde woensdag de koppositie in de Eredivisie, maar vanwege de dunne spoeling op het middenveld is de club nog op zoek naar een versterking. De Rotterdammers hebben nog altijd Sivert Mannsverk op de radar staan.

Feyenoord won woensdag van NEC en is daarmee bezig aan een sterk seizoen, maar volgens trainer Arne Slot moet er nog iemand bij de selectie komen. "Wij hebben op die linie versterking nodig, met Mats Wieffer en Quinten Timber die blessures hebben gehad. Ook gaan we Orkun Kökçü een keer door een schorsing missen", liet Slot na afloop op het persmoment weten wat betreft het middenveld.

Mannsverk werd onlangs nog benaderd door een 'kapitaalkrachtige club', om de speler vervolgens door te verhuren aan een zonnige competitie, meent 1908. De speler bedankt echter voor het aanbod en ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten. De Noor wil eenzelfde traject afleggen als landgenoot Fredrik Aursnes, die zelf bij Feyenoord speelde en daarna de overstap naar Benfica maakte. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!