Transfernieuws

'Messi heeft sinds WK-winst andere prioriteiten en wil terugkeren naar Barça'

'Messi heeft sinds WK-winst andere prioriteiten en wil terugkeren naar Barça'

24-01-2023 23:40

Lionel Messi is van gedachten veranderd en ziet een verlenging bij Paris Saint-Germain niet langer zitten. De Argentijn heeft sinds de WK-winst andere prioriteiten op zijn lijstje staan en denkt onder meer aan een terugkeer naar FC Barcelona. 

Alles wees erop dat Messi, wiens contract in juni afloopt in Parijs, zou verlengen bij PSG. De overwinning in Qatar heeft voor La Pulga echter alles veranderd, zo stelt transferexpert Gerard Romero. "Het is niet langer de intentie van Messi om zijn contract te verlengen bij PSG", stelt Romero. "Hij wil geen nieuw contract bij de club. De overwinning van het WK heeft het perspectief van de Argentijn veranderd en daarom vindt hij andere zaken nu belangrijker."

Volgens Marca is FC Barcelona nu de voornaamste kandidaat om de aanvaller aan te trekken. Messi speelde zeventien seizoen lang bij Barça en verliet de club in 2021. De Argentijn kon vanwege financiële regels niet langer bij Barcelona spelen, maar lijkt nu klaar te zijn voor een terugkeer om zijn oude club nog één laatste dienst te bewijzen. Naast Barcelona geniet Messi, die bezig is aan een topseizoen, ook de interesse van onder meeer Inter Miami, Newell's Old Boys en Al-Hilal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!