Nieuws

'FC Utrecht moet het de komende weken zonder Dost stellen'

'FC Utrecht moet het de komende weken zonder Dost stellen'

24-01-2023 21:11 Laatste update: 21:13

FC Utrecht moet het de komende weken zonder Bas Dost stellen. De spits raakte in het duel met FC Twente geblesseerd en liep een zware kneuzing aan zijn voet op. 

Dost mist in ieder het geval het treffen met Excelsior, dat woensdag wordt afgewerkt. De spits is dit kalenderjaar ongelukkig in de wedstrijden: tegen Feyenoord blesseerde de goaltjesdief zijn hand en in het duel met Go Ahead Eagles liep Dost een hoofdblessure op. Sean Klaiber, Sander van de Strek en Jens Toornstra lijken wel weer inzetbaar. Dost arriveerde in de zomer bij Utrecht en was tot dusver in zestien duels goed voor zes goals en twee assists.

FC Utrecht bivakeert op de achtste plek en kan met een overwinning goede zaken doen in de strijd om plek zeven. sc Heerenveen bezit momenteel die plek. Excelsior is tot dusver veilig in de Eredivisie met een twaalfde plaats. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!