Breaking news

'Mogelijk nog een vertrek bij PSV: Turkse topclub heeft Veerman op de radar'

'Mogelijk nog een vertrek bij PSV: Turkse topclub heeft Veerman op de radar'

24-01-2023 16:12 Laatste update: 16:21

Joey Veerman is bij Besiktas op de radar verschenen om het middenveld te versterken. Dat meldt Voetbal International

Besiktas strijd volop mee voor het kampioenschap in de Turkse Süper Lig, maar door het vertrek van Wout Weghorst naar Manchester United azen de Turken op versterkingen die deze winter nog naar de club kunnen komen. Veerman is een van de serieuze kandidaten om het middenveld te komen versterken.

Ongeveer een jaar geleden nam PSV Veerman voor om en nabij de zes miljoen euro over van sc Heerenveen. Sindsdien maakte de spelverdeler een goede indruk. Veerman ontpopte zich al snel tot onbetwiste basisspeler, maar de laatste weken is dat anders. Ruud van Nistelrooy heeft de voorkeur voor een middenveld met Erick Gutierrez, Ibrahim Sangaré en Xavi Simons, waardoor Veerman buiten de boot valt. Het laatste duel met Vitesse kwam de middenvelder zelfs niet in actie.

PSV verloor deze winter al sterspeler Cody Gakpo, die voor vijftig miljoen naar Liverpool FC vertrok en Noni Madueke, waarvoor Chelsea FC circa veertig miljoen neertelde. Het is onbekend of de Eindhovenaren openstaan voor een vertrek van Veerman.