Live

Lees hier de volledige persconferentie van kersverse bondscoach Koeman terug

Lees hier de volledige persconferentie van kersverse bondscoach Koeman terug

23-01-2023 12:55 Laatste update: 13:49

Ronald Koeman wordt maandag om 13.00 uur officieel gepresenteerd als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Op een persconferentie blikt hij vooruit op zijn tweede ambstermijn bij de KNVB, die al op 1 januari van dit jaar is begonnen. Volg in dit liveblog van VoetbalNieuws alles wat de 59-jarige keuzeheer zegt.

De oud-trainer van onder meer Feyenoord, Ajax, PSV en FC Barcelona tekende medio vorig jaar een contract tot en met het WK 2026 bij Oranje. Zijn broer Erwin Koeman, Sipke Hulshoff en Patrick Lodewijks zullen als zijn assistenten fungeren en zijn ook aanwezig bij zijn presentatie.

Eerder zwaaide Koeman al de scepter bij het Nederlands elftal tussen 2018 en 2020. Met Oranje reikte de oefenmeester tot de finale van de Nations League tegen Portugal (1-0 nederlaag) en wist hij kwalifcatie voor het EK 2020 af te dwingen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!