Nieuws

Madueke dolblij met toptransfer: 'Een droom om te spelen in de Premier League'

Madueke dolblij met toptransfer: 'Een droom om te spelen in de Premier League'

20-01-2023 23:51 Laatste update: 23:52

Noni Madueke is dolblij met zijn overstap van PSV naar Chelsea. De Engelse buitenspeler spreekt van een droom die uitkomt.

"Ik ben heel blij dat ik bij Chelsea kan tekenen bij een van de beste clubs ter wereld", vertelt Madueke op de clubsite van Chelsea. "Terugkeren in Engeland en spelen in de Premier League is een droom voor mij en mijn familie en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik ben erg benieuwd naar wat de toekomst gaat brengen, met de toekomstvisie van de eigenaar. Ik kijk er naar uit bij een club als deze te zijn en naar het winnen op het hoogste niveau."

Ook Chelsea-voorzitter Todd Boehly is blij met de zesde winteraankoop van Chelsea. "We zijn verheugd om Noni naar Chelsea te halen. Hij is een geweldig talent, die zijn kwaliteit de afgelopen jaren bij PSV heeft bewezen. We zijn dan ook heel blij dat hij voor Chelsea heeft gekozen voor de volgende fase in zijn carrière. We zijn er zeker van dat hij een belangrijk onderdeel van ons team zal worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!