Nieuws

Wieffer tevreden na basisdebuut voor Feyenoord: 'Kon dikkere uitslag zijn'

Wieffer tevreden na basisdebuut voor Feyenoord: 'Kon dikkere uitslag zijn'

12-01-2023 23:49 Laatste update: 23:50

Mats Wieffer was de uitblinker bij Feyenoord, dat te koste van PEC Zwolle doorbekert naar de volgende ronde van de KNVB Beker. In De Kuip wisten de Rotterdammers met 3-1 te winnen en met een goal en assist liet Wieffer zich gelden.

Wieffer maakte zijn basisdebuut en was gelijk van grote waarde voor Feyenoord. "Ik denk dat ik uiteindelijk prima heb gespeeld", reageert Wieffer bij ESPN. "Na zeventig minuten was de tank wel een beetje leeg aan het gaan. Als team denk ik ook dat we het uiteindelijk echt goed hebben gedaan. Het duurt vrij lagf voordat we het echt beslissen en aan het einde worden we nog wat naar achteren gedrukt, maar uiteindelijk ben ik tevreden."

PEC kwam nog verrassend op voorsprong in De Kuip, door een heerlijk doelpunt van Haris Medunjanin. "Zij maakten zo'n wereldgoal op het begin en dan weet je dat het lastig kan worden, maar ik denk dat we ons goed herpakken. We creëerden veel kansen, alleen hij mag er wat sneller in. Als je deze wedstrijd hebt gezien, denk ik dat het een dikkere uitslag kon zijn."